Het risico dat Bitcoin

De mensen hebben de honger om deel uit te maken van de financiële wereld. Wat ooit de privéspeelplaats was van de rijken en machtigen, de tussenpersonen en makelaars, instellingen en bedrijven – de wereld van het investeren en de financiële uitwisselingen – zijn overschaduwd door duizenden gewone mensen die de vrije en open aard van blockchain-based financiering voor hun rekening namen. De mensen die het zich niet kunnen veroorloven om in te stappen in het huidige systeem, die de doorlichting van de poortwachters niet doorstaan en nergens heen kunnen. Ze zien Bitcoin en cryptocurrencies als een machteloze optie om deel te nemen aan de wereldwijde financiële economie en een uitweg uit hun eigen ratraces. Ze investeren hard verdiend geld, hier en daar een paar bokken, in de hoop om eerlijk winst te maken op hun eigen, zelfs verlies riskeren, in plaats van overgeleverd te zijn aan consumentisme en inflatie.

Ethereum Code

En het werkt. Jonge mannen en vrouwen uit alle lagen van de bevolking, van de Filippijnen tot Kazachstan, leren over blockchaintechnologie en Crypto-handel, tijd en moeite investeren, werk vinden in de industrie, geld verdienen en vervolgens anderen lesgeven Ethereum Code of inspireren om dat ook te doen.

Kinderen die vanaf 2009 geboren worden, gaan leven in een wereld waar digitale cryptocurrencies altijd bestaan hebben en de norm zijn, in plaats van een modegril. Ze zullen nooit begrijpen dat het nodig is om te wachten „3 tot 5 werkdagen“ voor geld over te maken, om te wachten in de rij bij een bank, om 10% te betalen om geld te sturen. Het is makkelijk om te denken dat dit wishful thinking, maar vergeet niet, veel mensen genaamd het internet een rage ook. Nu gaan we niet meer online, maar leven we online.

Bitcoin Revolution

Technologieën van morgen zoals robotica, kunstmatige intelligentie, Bitcoin Revolution autonome machines en het internet van de dingen zullen geen gebruik maken van creditcards, een technologie die nooit bedoeld is voor een online netwerk, maar van blockchains en cryptocurrencies, met Bitcoin als wereldwijde reserve. Dat is bijna een zekerheid.

Zullen de cryptomarkten tussendoor crashen? Waarschijnlijk. Op dezelfde manier waarop de dotcom-zeepbel in 2000 meer dan zes biljoen dollar verbrandde, zullen de Bitcoin- en de cryptocommarkt waarschijnlijk dezelfde cycli doormaken.

Kennisgeving heb ik Markten gezegd? Markten crashen, technologie niet. Technologie evolueert of raakt verouderd. Het risico dat Bitcoin op dit moment verouderd raakt is bijna nihil.

De marktbellen vestigen de echte spelers in de markt en elimineren al degenen die er voor een snelle bok zijn. Wat belangrijk is, is dat de technologie echt is en moet blijven.